Šį savaitgalį, rugsėjo 3-4 dienomis, Rygoje biliardo klube „Champions Club“ įvyko trečiasis Olympic-Online Baltijos Pulo Lygos etapas, kurio nugalėtojais tapo Anna Prisjazniuka (Latvija) ir Kinn Hait (Estija).

Į tarptautines varžybas suvažiavo sportininkai iš Suomijos, Rusijos, Estijos, Latvijos ir Lietuvos. Iš viso dalyvavo 70 pulo meistrų: 58 vyrai ir 13 merginų.

Skaityti daugiau

Pasaulio jaunimo čempionate kylanti Estijos pulo žvaigždė Mihkel Rehepapp sėkmingai įveikė kvalifikacijos etapą ir pateko į pagrindines varžybas. Dėl šios priežasties šio sportininko greičiausiai nepamatysime Rygoje vykstančiame trečiame BPL etape.

WPA pasaulio jaunimo čempionatas vyksta mūsų kaimyninėje Lenkijoje. Visas naujienas iš varžybų galite rasti čia http://www.makmarketing.pl/worldchampionships2011/

Date: 23.09.2011 – 25.09.2011

Venues: Baribal Billiard Club, Tartu highway 63/Hermani 1, Tallinn, Estonia
Raua Billiard Club, Raua street 23, Tallinn, Estonia

Tables/ Cloth- Dynamic + Iwan Simonis 860 and Brunswick Metro

Schedule:

Skaityti daugiau

Playing Ability Test (PAT) treniruočių sistema sparčiai populiarėja ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Vis daugiau sportininkų tobulina savo pulo įgudžius būtent PAT sistemos dėka. Norintys patikrintį savo meistriškumą, galės tai padaryti rugsėjo mėn. 24 d. Kaune organizuojamuose PAT-Start ir PAT-1 testuose:

 

2011-09-24 – 09:00 val. – PAT-Start - Kaunas (Entry)
2011-09-24 – 09:00 val. – PAT-1 - Kaunas (Entry)

Šį projektą remia biliardo klubas “Entry”.
Detalesnę informaciją rasite prisegtame dokumente.

Rugsėjo 10 d. biliardo klube „Entry“ įvyks Lietuvos pulo mėgėjų čempionatas 2011. Visus, kurie žino kas yra pulo lazda ir netgi yra matę pulo stalą, kviečiame išbandyti savo jėgas. O štai labiau patyrusius žaidėjus įspėjame - varžybų organizatoriai neleis žaisti tiems, kurie yra šį tą nuveikę pulo varžybose. Detaliau skaitykite varžybų reglamentą.

Galima drąsiai teigti kad tai jau tapo tradicija. Pirmos sezono varžybos "Club 9" prezidento taurė.

Skaityti daugiau