Ką tik įvyko trečiasis „Estrella Cup 2017“ etapas. Šią šeštadienio popietę susirinko 33 sportininkai, tarp kurių  buvo 4 moterys bei 3 veteranai. Jau kvalifikaciniuose etapuose prasidėjo netikėtumai: iškart į minusus iškeliavo Martynas Aleksonis, Mindaugas Gedvygas, Vilius Varanka, Justinas Bauža, Marius Jofė bei dar keli stiprūs žaidėjai.

Skaityti daugiau

Ką tik pasibaigė Portugalijoje, Albufeiroje vykęs 2017-ųjų metų Europos pulo suaugusiųjų čempionatas. Šiais metais Lietuvos rinktinę jame sudarė du geriausiai Lietuvos čempionate pasirodę sportininkai  – Pijus Labutis ir Tatjana Vaitkienė. Sportininkus lydėjo LPF prezidentas Tomas Brikmanis, kuris tuo pačiu metu vykusios generalinės asamblėjos metu buvo vienbalsiai išrinktas į Europos pulo federacijos (EPBF) tarybą ir ateinančius ketverius metus bus atsakingas už jaunimo vystymą Europoje (Youth Sports Director).

Skaityti daugiau

Trečioji Portugalijoje vykstančio Europos pulo čempionato diena Lietuvos sportininkams buvo gana sėkminga – ir Tatjana, ir Pijus tęs kovas rytoj, kovo 21 d., pool-10 disciplinoje. 

Tatjana, kontrolinėje partijoje nugalėjusi žaidėją Iš Italijos Sarą Lannini ir pralaimėjusi Nyderlandų atstovei Melissai Rademakers, rytoj 13:30 Lietuvos laiku kovos dėl patekimo tarp 16-os geriausių Europos žaidėjų. 

Skaityti daugiau

2017 metų vasario 23-26 dienomis, Italijoje, Trevizo mieste vyko pirmosios šių metų euroturo varžybos Dynamic Italian Open, kuriose dalyvavo keturi Lietuvos atstovai: Pijus Labutis, Marius Ganusauskas, Vladimiras Liaskovskis ir vienintelė moterų atstovė Simona Milišauskaitė.

Skaityti daugiau

Vasario 25-ąją įvyko antrasis „Estrella Cup 2017“ etapas! Šią šeštadienio popietę susirinko 29 sportininkai, tarp kurių  buvo 3 moterys bei 3 veteranai. Jau kvalifikaciniuose etapuose prasidėjo netikėtumai: Lietuvos čempionė Ugnė Štarkaitė gavo du minusus (2:5 prieš L.Mačiulį ir 0:5 prieš D.Daugvilą) ir buvo priversta pasitraukti iš turnyro laimėjusi vos 2 partijas. Skaityti daugiau

Sausio 28-ąją įvyko pirmasis 2017 m. sezono „Neo Kaunas - Estrella Cup“ etapas! Šią šeštadienio popietę susirinko 42 sportininkai, tarp kurių  buvo 2 moterys bei 5 veteranai. Jau kvalifikaciniuose etapuose įsiplieskė intriguojančios kovos su dar labiau intriguojančiais galutiniais rezultatais. Pirmąjį netikėtumą bandė pateikti Evelina Jurelevičiūtė kovoje prieš Lietuvos čempioną Paulių Tamkevičių, kuomet pastarasis tik kontrolinėje partijoje sudėtingu lemiamu pjovimu išplėšė pergalę (5-4)! Skaityti daugiau