Prieš prasidedant vasaros ilgajai pertraukai, gegužės 20-ąją įvyko penktasis „Estrella Cup 2017“ etapas. Pulo varžybų į puikų orą neiškeitė tik patys ištikimiausieji. Kvalifikaciniuose etapuose šiek tiek netikėtai nei Evaldas Juknevičius, nei Vilius Varanka nesugebėjo prasibrauti ne tik kad iki prizinių vietų, tačiau net ir iki top-8.

Skaityti daugiau

Gegužės 13 d. "Neo Kaunas" pulo klube įvyko 2017 m. Lietuvos pulo dvejetų čempionatas. Varžybos vyko trejose grupėse – vyrų, moterų ir mišrių dvejetų. Vyrų grupės nugalėtojais tapo Justinas Bauža ir Marius Jofė finale kontrolinėje partijoje įveikę Darių Bačinską ir Gintarą Sulžicką (5-4). Skaityti daugiau

Balandžio 29-30 dienomis Suomijoje, Hiuvinkės mieste, pulo klube Musta Kasi, įvyko pirmasis 2017-ųjų metų sezono Baltijos pulo renginys. Iš penkių skirtingų šalių susirinkę sportininkai galų gale turėjo pripažinti suomio Jani Siekkinen ir latvės Anna Prisjažņukos pranašumą – abu nugalėtojai į finalą prasibrovė nesulaukę nei vieno pralaimėjimo.

Skaityti daugiau

Balandžio 26-ąją Kaune įvyko Lietuvos mokyklų pulo čempionatas 2017, kuriame susirinko 31 moksleivis. Į pulo klubą Entry jie atvyko iš visos Lietuvos – Šiaulių, Neringos, Panevėžio, o Kauno miesto garbę gynė vienintelė turnyro mergina E. Jurelevičiūtė. Dalyviai buvo išskirtyti į grupes pagal amžių – progimnazistus (5-8 klasės) ir gimnazistus (9-12 klasės), pirmiausia visiems teko sužaisti grupėse.

Skaityti daugiau

Balandžio 22-ąją įvyko ketvirtasis „Estrella Cup 2017“ etapas! Šią šeštadienio popietę "Neo Kaunas" pulo klube susirinko 28 sportininkai, tarp kurių  buvo 3 moterys bei 5 veteranai. Kvalifikaciniuose etapuose didesnių staigmenų nebuvo. Tiesa, šiek tiek savo gerbėjus nuvylė Nerijus Blaževičius susirinkdamas du minusus ir  galutinėje įskaitoje užimdamas vos 25-ąją vietą.

Skaityti daugiau

Balandžio 1-ąją dieną įvyko trečiasis „Estrella Cup 2017“ etapas! Šią šeštadienio popietę susirinko 33 sportininkai, tarp kurių  buvo 4 moterys bei 3 veteranai. Jau kvalifikaciniuose etapuose prasidėjo netikėtumai: vienu iš turnyro favoritų laikytas Mindaugas Gedvygas nusileido Remigijui Sviliui bei Viliui Varankai ir galutinėje įskaitoje liko 25-32 vietose. LPF reitingo lyderis Martynas Aleksonis neprilygo Justui Balčiūnui (2-5) ir turėjo brautis į antrąjį varžybų etapą per minusų pusę.

Skaityti daugiau