Sekmadienį paaiškėjo „Club 9“ ir Ivan Simonis taurės nugalėtojai, kurioje varžėsi biliardo žaidėjai iš visos Lietuvos. Tarp vyrų stipriausias buvo Leonas Mončiunskas, o tarp merginų – Agnė Jarušauskaitė.
 
Varžybose dalyvavo 59 vyrai ir 14 merginų. Buvo žaidžiama pool-9 (devyniukė).
 
Skaityti daugiau

Šį savaitgalį biliardo klube „PRO club” įvyko pirmasis Lietuvos moterų biliardo lygos organizuotas pramoginis biliardo turnyras Vilniuje skirtas tik merginoms. Varžybose dalyvavo 15 merginų, daugiausiai Vilniaus žaidėjų. Buvo žaidžiama devyniukė (pool-9).

Turnyre buvo galima išvysti ir senų žaidėjų, kurios jau daugelį metų dalyvauja biliardo čempionatuose ir turnyruose, ir naujų merginų, kuriuos dar tik žengia pirmuosius žingsnius prie biliardo stalo.

Skaityti daugiau

Spalio 2-3 dienomis, Kauno biliardo klube „Entry“ (Kęstučio g. 71) įvyko „Bilijardai“ taurė 2010 pulo turnyras. 

Į turnyrą atvyko 62 žaidėjai iš visos Lietuvos. Žaidėjai buvo išskyrstyti į vyrų ir moterų grupes. Varžybos vyko dviem etapais: pirmas etapas - dviejų minusų sistema, buvo žaidžiamas iki 7 pergalių. Antras etapas vyko „olimpine“ sistema (iki pirmojo pralaimėjimo), buvo žaidžiama iki 9 pergalių.

Skaityti daugiau

 Rugsėjo 4 dieną, šeštadienį, Kauno biliardo klube „Entry“ (Kęstučio g. 71) įvyko Lietuvos pulo mėgėjų čempionatas.

Į turnyrą susirinko 50 dalyvių iš visos Lietuvos. Buvo žaidžiamas pulas 8 (aštuoniukė). Iš visų dalyvių į ketvirtfinalį pateko Vytautas Pranckevičius, Gediminas Smolskas, Justinas Bauža, Klaudijus Malys, Arūnas Janusauskas, Oskaras Gelžinis, Arvydas Vilčinskas, Rimvydas Piškinas

Skaityti daugiau

 Prasideda naujas sezonas. Rugsėjo 4 d. biliardo klube „Entry“ adresu Kęstučio gatvė 71, Kaunas įvyks Lietuvos pulo mėgėjų čempionatas 2010. Visus biliardo mėgėjus maloniai kviečiame išbandyti savo jėgas.

Vasarai besibaigiant visi su nekantrumu laukiame naujo sezono pradžios. Ir štai tas momentas atėjo rugpjūčio 21-22 dienomis biliardo klubas club "9" organizuoja pulo varžybas su specialiomis taisyklėmis. Taigi visus ir stiprius ir nelabai stiprius kviečiame sudalyvauti.