Šių metų lapkričio 6 dieną, Kauno biliardo klube „Entry“ (Kęstučio g. 71) įvyko Lietuvos studentų pulo čempionatas.

Į turnyrą atvyko 53 studentai iš visos Lietuvos. Aštuoniukės (pool-8) varžybos vyko dviem etapais: pirmas etapas - dviejų minusų sistema, buvo žaidžiama iki 3 pergalių. Antras etapas vyko „olimpine“ sistema (iki pirmojo pralaimėjimo), žaista  iki 4 pergalių.


Skaityti daugiau

 Pagaliau po tam tikrų pasiruošimo darbų mes galime jums pristatyti naują LPF svetainės skiltį - LPF blogą.  Labai tikimės kad surasite laiko perskaityti jį ir nebijosite palikti savo komentarą

Kaip visi tikriausiai žinote, 2010 metų pavasarį LBF pulo sekcija atsiskyrė nuo veikusios Lietuvos Biliardo Federacijos ir įkūrė naują organizaciją - Lietuvos Pulo Federacija (LPF).

Šis žingsnis nebuvo spontaniškas vienos dienos sprendimas. Ilgus metus mums, žmonėms besirūpinantiems pulo sporto šaka, teko stebėti senosios organizacijos bejėgiškumą ir neveiklumą.

Skaityti daugiau

Šių metų lapkričio 13-14 dienomis Lietuvos pool-9 čempiono titulo sieks stipriausi Lietuvos sportininkai. Ar esi pasiruošęs tapti nauju Lietuvos čempionu? Lietuvos Pulo federacija kviečia vyrus ir moteris įrodyti savo meistriškumą prie pulo stalų. Jei neesi žaidėjas, siūlom pasižiūrėti kaip žaidžia profesionalai. 

Sekmadienį paaiškėjo „Club 9“ ir Ivan Simonis taurės nugalėtojai, kurioje varžėsi biliardo žaidėjai iš visos Lietuvos. Tarp vyrų stipriausias buvo Leonas Mončiunskas, o tarp merginų – Agnė Jarušauskaitė.
 
Varžybose dalyvavo 59 vyrai ir 14 merginų. Buvo žaidžiama pool-9 (devyniukė).
 
Skaityti daugiau

Šį savaitgalį biliardo klube „PRO club” įvyko pirmasis Lietuvos moterų biliardo lygos organizuotas pramoginis biliardo turnyras Vilniuje skirtas tik merginoms. Varžybose dalyvavo 15 merginų, daugiausiai Vilniaus žaidėjų. Buvo žaidžiama devyniukė (pool-9).

Turnyre buvo galima išvysti ir senų žaidėjų, kurios jau daugelį metų dalyvauja biliardo čempionatuose ir turnyruose, ir naujų merginų, kuriuos dar tik žengia pirmuosius žingsnius prie biliardo stalo.

Skaityti daugiau