Europos rinktinė tapo 2010 PartyCasino.com Mosconi Skaityti daugiau

Į paskutines 2010 metų varžybas Lietuvos komandinį čempionatą užsiregistravo 11 komandų iš Vilniaus, Kauno, Šiaulių ir Klaipėdos. Gruodžio 15 diena 18 valandą laisvalaikio centre "Undinė" įvyko burtų traukimas. Varžybos startuoja šį šeštadienį 10 val. Varžybų lentelę galite rasti žemiau prisegtame faile.

Kaip visuomet kalendorinius metus uždaro daugiau nei dešimt metų organizuojamas Lietuvos biliardo klubų čempionatas. Kiekvienais metais šis turnyras tai tam intriga - kuris biliardo klubas turės teisę ateinančius metus vadintis stipriausiu Lietuvos biliardo klubu. Ar sugebės biliardo klubas "Club9" išsaugoti šią taurę? Juk šiais metais su jais kovos atjaunėjusi BK "Entry" komanda, o ir Vilniaus "ProClub" klubas reiškia rimtas pretenzijas i klubinę taurę. Ką parodys Šiaulių ir Klaipėdos rinktinės? Skaityti daugiau

Gruodžio 4-5 dienomis Kaune laisvalaikio centre „Undinė” įvyko paskutinis šiais metais reitinginis turnyras “Arvydo Sabonio taurė 2010”, kurį organizavo biliardo klubas „Club9”. Vyrų ir moterų pogrupiuose pergales iškovojo būtent šio klubo žaidėjai Ž. Cemnolonskis ir A. Šimkevičiūtė. 

Šio turnyro metu žaidėjai žaidė pool-8 (aštuoniukė). Šis žaidimas yra žaidžiamas vos keliuose turnyruose per metus. Iškovoti pagrindinį turnyro trofėjų siekė 52 vyrai ir 13 moterų. 

Skaityti daugiau

Gal kartais pabodo laimės faktorius, kuris labai dažnai pakiša koja žaidžiant devyniukę. Jei taip tada pats laikas pradėti ruoštis Arvydo Sabonio taurės varžyboms. Pulo sportinio sezono metu vyksta vos dvi aštuoniukės varžybos ir vienos iš jų už poros savaičių įvyks Kaune, laisvalaikio centre "Undinė". Taigi kviečiame visus parodyti savo klasę. Beje tai paskutinės Lietuvos pulo reitingo varžybos šiais metais. Jūs dar galite pagerinti savo poziciją. Informaciją apie varžybas rasite prisegtuose dokumentuose.

Lapkričio 13 – 14 dienomis Kaune laisvalaikio centre „Undinė” įvyko Lietuvos pool-9 čempionatas, kurį organizavo Lietuvos pulo federacija (LPF) ir biliardo klubas „Club9”. Tai buvo pirmos kategorijos reitinginis turnyras.

Varžybose dalyvavo 78 vyrai ir 19 merginų. 

Skaityti daugiau