Nuo 2010 metų sausio 1 dienos įsigaliojus naujam sportinių varžybų reglamentui, visiems sportininkams, dalyvaujantiems LPF varžybose, buvo išduota virtuali sportininko licencija. Visus 2010 metus šios licencijos buvo nemokamos, tačiau nuo 2011 sausio 1 dienos sportininko licencija yra mokama.

Skaityti daugiau

Kažkada seniai seniai, kai filmai dar buvo juodai balti, o apie aštuonkiukę ar devyniukę niekas dar nebuvo girdėjęs, nes šie žaidimai dar nebuvo sugalvoti, geriausi biliardo meistrai žaisdavo pool-14. Kviečiame visus prisiminti šį nuostabų žaidimą ir sudalyvauti Lietuvos pool-14 čempionate, kuris įvyks šių metų sausio 29 dieną biliardo klube Entry. Varžybų reglamentus rasite prisegtuose dokumentuose.

Visas merginas, žaidžiančias biliardą, Lietuvos moterų biliardo lyga sveikina su gimtadieniu. Lygiai prieš metus, sausio 13 dieną, aktyvių merginų dėka buvo įkurta organizacija, vienijanti ir jungianti biliardo sporto atstoves visoje šalyje. Tai Lietuvos moterų biliardo lyga (LMBL). 

Kiekvienas skirtingai leidžia savo laisvalaikį, tačiau dažnai jis būna susijęs su aktyvia veikla, pramogomis. Visus metus aktyvių merginų būrys bandė įrodyti, kad mėgstama pramoga gali tapti ne tik laisvalaikiu, bet ir sportu.

Skaityti daugiau

Lietuvos pulo federacija (LPF) pradėjusi savo veiklą, didelį dėmesį skyrė naujų pulo teisėjų ruošimui. Jeigu vis dar galvoji, kad licencijuotu pulo teisėju tapti sunku – klysti. Iš pradžių užtenka pareikšti savo norą.

Didėjantis varžybų skaičius ir gausėjantis biliardo žaidėjų būrys verčia didinti teisėjų pajėgas. Tad, visus norinčius tapti licencijuotais pulo teisėjais, kviečiame kreiptis į Lietuvos pulo federacijos valdybos narį, vyr. teisėją Audrių Berulį ir dalyvauti teisėjų atestacijoje.

Skaityti daugiau

Paaiškėjo jau 11-as Lietuvos biliardo klubų trofėjaus savininkas – juo tapo Vilniaus klubas „Pro Club“. Vakar laisvalaikio centre „Undinė” (Kaunas) vykusio Lietuvos biliardo klubų čempionato finalo metu Vilniaus komanda įveikusi praėjusių metų taurės nugalėtojus „Club9“ visus metus galės didžiuotis, jog yra stipriausias biliardo klubas šalyje.

Skaityti daugiau