Kaip tikriausiai pastebėjote šiemet nebeliko A.Sabonio taurės varžybų, tačiau vietoje jų mes turime Tony Bet taurės varžybas. Kviečiame visus dalyvauti. Varžybų informaciją rasite prisegtame dokumente.

Tai įrodė klaipėdietis Eimantas Šveikauskas tapęs 2011 metų Lietuvos jaunimo čempionu pool-9 kategorijoje. Eimantas pusfinalyje po labai įtemptos kovos 7:6 nugalėjo varžybų favoritu laikytą Domą Mineikį iš Vilniaus (BK ProClub), o finale tokiu pačiu rezultatu įveikė kitą stiprų sportininką Daumantą Dieninį iš Kauno (BK Entry).

Skaityti daugiau

Pats laikas pradėti ruoštis kelionei į antrą Olympic Online Baltijos Pulo Lygos etapą. Labai tikimės kad balandžio gale Taline sniego jau nebebus ir realybė bent iš dalies atitiks nuotraukoje esantį vaizdelį.

Tikriausiai visus norinčius važiuoti pirmiausiai domina kelionės kaštai. Taigi būtiniausi arba neišvengiami kaštai vienam asmeniui yra šie:

Skaityti daugiau

Domas Mineikis dar kartą įrodė kad yra stipriausias Lietuvos biliardistas jaunimo tarpe. Visai neseniai Domas laimėjo Lietuvos pool-8 čiampionatą, o praeitą savaitgalį nepaliko jokių vilčių savo priešininkams tarptautiniame snukerio turnyre iki 21 metų amžiaus grupėje. Domas užtkrintai laimėjo visus grupės susitikimus ir nesusidūrė su didesniu pasipriešinimu atkrintamuose etapuose. Finale Domo priešininkas buvo jaunasis latvis R.Kirichenko. Skaityti daugiau

 

Nesijaudinkite Lietuvoje biliardo inventorius tikrai geresnis. Tuo galės įsitikinti jaunieji pulistai, nusprendę sudalyvauti Lietuvos pool-9 čempionate, kuris įvyks šių metų kovo 26 d. Šiauliuose. Registracija į varžybas jau prasidėjo el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Registruotis bus galima ir varžybų dieną, tačiau planuojantiems dalyvauti reikėtu žinoti jog 17 dalyvis nebus registruojamas. Varžybų reglamentą rasite prisegtame dokumente.

Šiuo metu užsiregistavę:

Skaityti daugiau

Šį savaitgalį, kovo 12-13 dienomis Kauno biliardo klube „Entry“ įvyko pirmasis tarptautinis amerikietiškojo biliardo turnyras „Baltijos pulo lyga 2011“, kurios nugalėtojais tapo Lietuvos sportininkai Marius Šiaudkulis ir Alberta Šimkevičiūtė. 

Visą savaitgalį sportininkai iš Lietuvos, Estijos, Latvijos ir Suomijos kovojo dėl geriausio žaidėjo vardo Baltijos šalių regione. Turnyre dalyvavo 73 vyrai ir 10 moterų. Daugiau nei 30 dalyvių atvyko iš kaimyninių valstybių. 

Skaityti daugiau