Kaip ir buvo planuota gegužės 14 dieną biliardo klube ENTRY, Kaune, Kęstučio 71 įvyks oficialus PAT II testas. Visus norinčius laikyti testą kviečiame aktyviai treniruotis ir registruotis el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Primename kad testą galima laikyti tiek oficialiai (rezultatas skelbiamas viešai), tiek neoficialiai (rezultatas neskelbiamas viešai). Detalesnę informaciją apie testą rasite prisegtame dokumente.

Artėja sezono pabaiga ir neužilgo trumpam pamiršime varžybų jaudulį, sėkmingus ir nesėkmingus startus, džiaugsmus ir nusivylimus. Tačiau vasara iš tikrųjų puikus metas pasiruošti kitam sezonui. Kol jūsų kolegos deginsis saulėje, jūs galite pagerinti savo žaidimo techniką ir visus nustebinti savo pasiekimais naujame sezone.

Skaityti daugiau

Visi ruošiam savo įrangą (galima ir žvejybinę) ir šeštadienį traukiam į Klaipėda, kur vyks Klaipėdos taurės varžybos. Organizatoriai žada daug staigmenų. Varžybos reitinginės todėl jūsų pastangos bus apvainikuotos reitingo taškais. Na o jei nepasiseks varžybose, galėsite pasidžiaugti jūra. Gaila tik kad orų prognozės nieko gero nežada.

Olympic-Online Pro“ komandos atstovas iš Estijos Denisas "The Kristiine Machinegun" Grabe ir lietuvė Agnė Jarušauskaitė užtikrintai įveikė savo oponentus ir šventė pergalę antrajame „Olympic-Online Baltijos pulo lygos“ etape, kuris šį savaitgalį vyko Taline įsikūrusiame biliardo klube „Baribal“.

Skaityti daugiau

Statistikos mėgėjams tikriausiai bus idomų panagrinėti lenteles ir susitikimų tvarkaraštį. Nors kas nors gali apsispręsti nevažiuoti :)

Tik pradėjus analizuoti lentelę iš karto krenta į akis Šiaudkulio, Cemnolonskio ir Nedzviecko trikampis. Šiek tiek stiproka kompanija pirmu numeriu pasėtam žaidėjui.

Mažiau nei po dviejų savaičių, balandžio 30 dieną, Taline, pulo klube “Baribal”, startuos antrasis  Olympic-Online Baltijos Pulo Lygos 2011 etapas. Šį kartą Estijos ir Lietuvos pulo federacijos pakvies sportininkus susirungti dešimtukės (10-ball) varžybose. Šis žaidimas pasaulyje populiarumu nusileidžia tik pamėgtajai devyniukei.

Skaityti daugiau