Pulas prisijungė prie tarptautinių sporto žaidynių "Saulės miestas 2011" programos. Varžybos vyks biliardo klube Vijolė gegužės 21-22 dienomis. 

Štai ir artėja į pabaigą pulo varžybų sezonas. Norintiems iki vasaros pagerinti savo reitingo poziciją, reikėtų dar savaitę intensyviai pasitreniruoti, o po to išbandyti jėgas gegužės 21 dieną Biliardo klube Entry vyksiančiose antros kategorijos reitinginėse varžybose "Bilijardai taurė 2011". Varžybų reglamentą rasite prisegtuose dokumentuose.

Mindaugas Gedvygas (BK Entry) pagerino savo asmeninį ir Lietuvos PAT-2 rekordą. Jo surinkti 857 taškai bent jau iki vasaros treniruočių stovyklos užtikrino Mindaugui techniškiausio Lietuvos sportininko titulą. Šiek tiek sunkiai pradėjęs testo pradžią, Mindaugas labai sėkmingai atliko antrą dalį testo, ir tai jam garantavo puikų galutinį rezultatą. Ankstesnis Lietuvos PAT-2 rekordas priklausė Mariui Jofė (BK Entry) 843 taškai. 

Skaityti daugiau

Šių metų Gegužės 7 dieną Klaipėdoje įvyko Lietuvos pulo federacijos ir biliardinės "Black Ball" organizuotas pulo turnyras “Klaipėdos Taurė 2011”. Be šeimininkų šiame turnyre dalyvavo nemažai šio sporto entuziastų iš Kauno, Vilniaus bei Šiaulių. Savo meistriškumą demonstruoti buvo pasiruošę 32 vyrai ir 9 moterys.

Skaityti daugiau

Kaip ir buvo planuota gegužės 14 dieną biliardo klube ENTRY, Kaune, Kęstučio 71 įvyks oficialus PAT II testas. Visus norinčius laikyti testą kviečiame aktyviai treniruotis ir registruotis el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Primename kad testą galima laikyti tiek oficialiai (rezultatas skelbiamas viešai), tiek neoficialiai (rezultatas neskelbiamas viešai). Detalesnę informaciją apie testą rasite prisegtame dokumente.

Artėja sezono pabaiga ir neužilgo trumpam pamiršime varžybų jaudulį, sėkmingus ir nesėkmingus startus, džiaugsmus ir nusivylimus. Tačiau vasara iš tikrųjų puikus metas pasiruošti kitam sezonui. Kol jūsų kolegos deginsis saulėje, jūs galite pagerinti savo žaidimo techniką ir visus nustebinti savo pasiekimais naujame sezone.

Skaityti daugiau