Date: 23.09.2011 – 25.09.2011

Venues: Baribal Billiard Club, Tartu highway 63/Hermani 1, Tallinn, Estonia
Raua Billiard Club, Raua street 23, Tallinn, Estonia

Tables/ Cloth- Dynamic + Iwan Simonis 860 and Brunswick Metro

Schedule:

Skaityti daugiau

Playing Ability Test (PAT) treniruočių sistema sparčiai populiarėja ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Vis daugiau sportininkų tobulina savo pulo įgudžius būtent PAT sistemos dėka. Norintys patikrintį savo meistriškumą, galės tai padaryti rugsėjo mėn. 24 d. Kaune organizuojamuose PAT-Start ir PAT-1 testuose:

 

2011-09-24 – 09:00 val. – PAT-Start - Kaunas (Entry)
2011-09-24 – 09:00 val. – PAT-1 - Kaunas (Entry)

Šį projektą remia biliardo klubas “Entry”.
Detalesnę informaciją rasite prisegtame dokumente.

Rugsėjo 10 d. biliardo klube „Entry“ įvyks Lietuvos pulo mėgėjų čempionatas 2011. Visus, kurie žino kas yra pulo lazda ir netgi yra matę pulo stalą, kviečiame išbandyti savo jėgas. O štai labiau patyrusius žaidėjus įspėjame - varžybų organizatoriai neleis žaisti tiems, kurie yra šį tą nuveikę pulo varžybose. Detaliau skaitykite varžybų reglamentą.

Galima drąsiai teigti kad tai jau tapo tradicija. Pirmos sezono varžybos "Club 9" prezidento taurė.

Skaityti daugiau

Tie kas ruošiasi dalyvauti trečiame BPL etape Rygoje, tikriausiai su nekantrumu laukia iš mūsų detalesnės informacijos. 

Startinis mokestis
Lietuvos Pulo Federacija apmoka startinį mokestį III Olympic Online Baltijos Pulo Lygos etape dviem stipriausiom merginom ir aštuoniem stipriausiem vyram pagal tos dienos Lietuvos pulo reitingą.

Skaityti daugiau

Nežiūrint į tai, kad visas mūsų dėmesys nukreiptas į artėjantį europos krepšinio čempionatą, visgi nereiktu pamiršti ir apie naują pulo varžybų sezoną, kuris startuoja  rugsėjo 3-4 dienomis Rygoje. Žinoma kad vasara nėra jokio noro imti pulo lazdą į rankas, tačiau sinoptikai žada vėstančius orus, o tai reiškia kad jūs dar turite laiko susigražinti sportinę formą iki rugsėjo pradžios.

Skaityti daugiau