Spalio 29-30 dienomis Kaune, biliardo klube „Entry“, įvyko II kategorijos varžybos „Entry-Milliken taurei 2011“ laimėti. Iš viso 58 vyrai ir 14 moterų iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Alytaus susirinko išbandyti savo jėgas.

Vyrų ketvirtfinalio susitikimai buvo labai įdomūs, nes visos keturios dvikovos buvo itin aukšto lygio ir žiūrovai tikrai turėjo kuo pasimėgauti.

Skaityti daugiau

Vos du reitinginiai turnyrai beliko šiais metais. Tai sekantį savaitgalį įvyksiančios "Entry-Milliken" taurės varžybos ir lapkričio gale planuojamas Lietuvos pool-9 čempionatas. Visus sportininkus, kurie turi ambicijų patekti į "Pool Masters" varžybas, raginame aktyviai treniruotis, nes tik keturios merginos bei šešiolika  vaikinų bus pakviesti į Šiaulius, kur ir planuojama gruodžio 3 d. surengti pulo meistrų varžybas. 

Skaityti daugiau

Praėjusias dvi savaites LPF organizavo sportininkų apklausą, kurios metu buvo norima sužinoti, kaip į planuojamus Lietuvos pulo reitingo pakeitimus reaguotų pulo bendruomenė. Iš viso gavome 60 atsakymų. Pateikiame apklausos rezultatus:

Ar pritariate siūlymui nuo 2012 m. pradžios įtraukti "PAT etapą" į bendrą LPF reitingą?

Už 60% Prieš 40%

Ar pritariate siūlymui nuo 2012 m. pradžios LPF reitingą skaičiuoti ne pagal visus 8, bet tik pagal geriausius 6 (iš 8) turnyrus?

Už 71.7% Prieš 28.3%
Skaityti daugiau

Pasibaigus paskutiniam ketvirtajam Olympic-Online Baltijos Pulo Lygos etapui, paaiškėjo, kiek Lietuvos sportininkų turės galimybę sudalyvauti finaliniame etape, vyksiančiame Taline lapkričio 12-13 dienomis.

Skaityti daugiau

Praėjusį savaitgalį Kaune įvyko ketvirtasis Olympic-Online Baltijos Pulo Lygos 2011 etapas. Buvo žaidžiama aštuoniukė.

Į varžybas susirinko net 68 vyrai ir 11 moterų sportininkių iš Lietuvos, Latvijos bei Estijos. Po įtemptų kovų stipriausią vyrų aštuonetą sudarė net šeši Lietuvos žaidėjai ir du mūsų kaimynai estai: Leonas Mončiunskas (LT), Domas Mineikis (LT), Denis Grabe (EE), Mindaugas Gedvygas (LT), Marius Jofė (LT), Nerijus Paškevičius (LT), Paulius Tamkevičius (LT) ir Erki Erm (EE).

Skaityti daugiau

Atrodo, dar ką tik važiavome į Rygą, o štai jau spalio mėnuo ir artėja paskutinis ketvirtasis Olympic-Online Baltijos Pulo Lygos etapas spalio 15-16 dienomis. Tai paskutinė galimybė suspėti į traukinį, važiuojantį į finalinį BPL etapą, kuris vyks lapkričio 12-13 dienomis Taline.

Skaityti daugiau