Gruodžio 3 dieną Šiauliuose, sporto klube "Vijolė" įvyks užbaigiamasis pulo meistrų turnyras "Margūno taurė". Šiame turnyre galės dalyvauti tik tie sportininkai, kurie metų bėgyje įrodė, kad yra to verti. Lietuvos pulo federacija išsiųs vardinius kvietimus keturioms stipriausioms merginoms ir šešiolikai stipriausių vaikinų.

Meitrų dvikovas bus galima stebėti tiesiogiai sporto klubo "Vijolė" internetinėje svetainėje: http://vijole.eu/tiesiogine-transliacija/

Skaityti daugiau

Lapkričio 19-20 dienomis Kauno biliardo klube Entry įvyko reitinginės pirmos kategorijos varžybos – Lietuvos pool-9 čempionatas. Renginys pradžiugino gausiu dalyvių skaičiumi – 70 vyrų ir 18 moterų susirinko išmėginti savo jėgas prie biliardo stalo.

Skaityti daugiau

Po čempionato pirmos dienos liko keturios merginos, kurios rytoj sužais dėl medalių. Šiek tiek netikėtai iš varžybų iškrito Alberta Šimkevičiūtė, tačiau jos ketvirtfinalio varžovė Simona Milišauskaitė matomai buvo labiau nusiteikusi laimėti. Dar vienas įdomus ketvirtfinalio susitikimas vyko tarp Eglės Daunoraitės ir Agnės Jarušauskaitės. Rezultatu 7:1 pergalę šventė Agnė, tuom tartum parodydama, kad jos blankus startas baltijos lygos finale buvo tiesiog atsitiktinumas. Labai įtemptas susitikimas vyko tarp jaunosios Kamilės Saulytės ir Gretos Rudžionienės. Skaityti daugiau

Lapkričio 12-13 dienomis Estijos sostinėje Taline įvyko finalinis Olympic-Online Baltijos Pulo Lygos (BPL) etapas, po kurio paaiškėjo stipriausi Baltijos šalių pulo žaidėjai. Jais tapo estai Denis Grabe ir Anna Grintsuk. Sidabro medaliais pasipuošė Lietuvos sportininkai Konstantin Afanasjev ir Eglė Daunoraitė.

Skaityti daugiau

Lapkričio 12-13 dienomis Taline prasidėjo finalinis Olympic-Online Baltijos Pulo Lygos etapas. Iš Lietuvos į šias varžybas atvyko dvylika vyrų ir penkios merginos. Varžybos jau prasidėjo. Pasistengsime informuoti apie svarbiausius įvykius. 

Tiesiogiai galima stebeti per
http://www.ustream.tv/channel/eestipool

 

Lapkričio 13 d.

11:00 Vyrų pusfinaliai

Dennis Grabe 9 - 3  Kinn Hait
Marius Siaudkulis 6 - 9 Konstantin Afanasjev

12:00 Moterų finalas

Eglė Daunoraitė - Ana Grintsuk (tv table)

13:00 Vyru finalas

Skaityti daugiau

Jau kitą savaitgalį, lapkričio 19-20 d. Kaune, biliardo klube "ENTRY" įvyks paskutinės 2011 metų reitinginės varžybos. Kodėl šis čempionatas toks svarbus? O gi todėl kad devyniukė yra pati populiariausia pulo disciplina. Ateik ir pamatyk.