Kovo 17 dieną Vilniuje įvykusiose "Freeball" taurė 2012" varžybose moterų grupėje triumfavo vilnietė Simona Milišauskaitė (LMBL). Pademonstravusi puikų žaidimą, Simona varžybose nepralaimėjo nei vienos kovos. Pakeliui į finalą ji įveikė stiprią  konkurentę iš sostinės Moniką Mickutę ("Fuksas") ir kaunietę Albertą Šimkevičiūtę (BK Club9). Finale Simonai teko susigrumti su Lietuvos reitingo lydere Agnė Jarušauskaite, kurią ji įveikė rezultatu 7:4.  Ši pergalė pakėlė Simoną į antrą Lietuvos pulo reitingo vietą. 

Skaityti daugiau

Šių metų kovo 31 dieną Telšiuose, biliardo klube "Bilardo" įvyks Lietuvos jaunimo čempionatas. Tai pirmosios jaunimo varžybos šiais metais. Jaunieji sportininkai varžysis aštuoniukės disciplinoje.

Pirmą kartą jaunieji sportininkai rungsis trijose amžiaus grupėse: mergaičių (iki 18 metų), jaunių (iki 16 metų) ir jaunimo (17-18 metų).

Skaityti daugiau

Lietuvos pulo federacija drauge su Lietuvos biliardo federacija skelbia artimiausią biliardo žaidėjams svarbią datą – kovo17-18 dienomis Vilniuje įvyks jau trečiosios šiais metais reitinginės pulo varžybos „Freeball taurei 2012“ laimėti. Bus žaidžiama „devyniukė“ (pulo-9 disciplina).

Skaityti daugiau

In the final of the Dynamic Bosnia & Herzegovina Open 2012, Albin Ouschan (AUT) defeated Dimitri Jungo (SUI) with 9:3.

Skaityti daugiau

Savaitgalį visi biliardo mylėtojai suplūdo į Kauno biliardo klubą „Entry“, kuriame įvyko 2012 metų Lietuvos pulo-8 čempionatas. Iš viso vyrų grupėje dalyvavo 72, moterų grupėje 17 ir veteranų – 13 sportininkų. Prasiplėtė ir geografinis dalyvių pasiskirstymas, kuris iki šiol paprastai apsiribodavo tik didžiaisiais Lietuvos miestais – į čempionatą atvyko sportininkų iš Prienų, Tauragės, Kėdainių, Alytaus. Skaityti daugiau

Vasario 25-26 dienomis Lietuvos pulo federacija (LPF), bendradarbiaudama su biliardo klubu „Entry“ ir Lietuvos biliardo federacija, organizuoja kasmetinį Lietuvos pulo „aštuoniukės“ čempionatą. Pernai į šį renginį susirinko 87 sportininkai iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir kitų miestų. Prognozuojama, jog ir šiemet varžybos pritrauks ne mažiau dalyvių iš visos Lietuvos.

Skaityti daugiau