Jau rytoj, balandžio 14 d. Kaune, laisvalaikio ir pramogų centre Undinė įvyks antros kategorijos reitinginės LPF varžybos "TopSport taurė 2012". 

Balandžio 19 d. oficialiai skelbiama išeigine visiems pulo fanams, nes šiaip ne taip atgavęs savo lazdas, kurios labai sunkiai keliavo į Lietuvą po Europos čempionato, Henrikas Strolis vėl bandys užkariauti Europą. Šį kartą jis tai darys balandžio 18-20 dienomis Trevize, Italijoje įvyksiančiose Euro-Tour serijos varžybose.

Skaityti daugiau

2012 metų sezoną pradeda Olympic-Online Baltijos Pulo Lyga. Balandžio 28-29 dienomis Estijoje, Tartu mieste įvyks pirmas OOBPL etapas.

Nors pagal priminį planą pirmas 2012 metų OOBPL etapas turėjo įvykti Helsinkyje, tačiau Suomijos biliardo federacijai atsisakius dalyvauti šiame projekte, lygos organizatoriams nebeliko kitos išeities kaip perkelti varžybas į kitą vietą. 

Skaityti daugiau

Kovo 31 dieną biliardo klube "Bilardo" Telšiuose įvykusiame Lietuvos jaunimo pool-8 čempionate susirinko rekordinis dalyvių skaičius iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Telšių. Bene didžiausias burys jaunųjų sportininkų atvažiavo iš Vilniaus. Pirmą kartą Lietuvos jaunimo čempionatas buvo pravedamas pagal Europos pulo federacijos (EPBF) reglamentuotas amžiaus grupes.

Skaityti daugiau

Kovo 22 dieną Liuksemburge startavusiame Europos pulo čempionate, vakar buvo žaidžiama keturiolika ir vienas disciplina. Lietuvą šioje disciplinoje atstovavo tik Tatjana Vaitkienė, kuri vakar su dviem laimetais susitikimais ir dviem pralošimais užėmė aukštą 17 vietą. 

Skaityti daugiau

Praėjusį savaitgalį visi pulo entuziastai po ilgos pertraukos vėl susirinko sostinėje! Vilniuje, dviejuose biliardo klubuose „FreeBall“ ir „Fuksas“ 64 vyrai ir 18 moterų varžėsi dėl 2012 metų „FreeBall" taurės. Buvo žaidžiama devyniukė. Geografinis dalyvių pasiskirstymas taip pat džiugino organizatorius – sportininkai atvyko ne tik iš didžiausių Lietuvos miestų, bet ir iš Alytaus bei Tauragės.

Skaityti daugiau