Savaitgalį Kaune, biliardo klube "Entry" praūžė jau antrasis “Olympic-Online Baltijos Pulo Lygos” (OOBPL) etapas, į kurį susirinko sportininkai iš šešių Europos valstybių: Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Suomijos bei Norvegijos. Kaip ir tikėtasi, laimėtojų laurais puošėsi šių metų Europos pulo čempionė Suomijos atstovė Marika Poikkijoki bei Europos pulo čempionato bronzos medalininkas estas Denis Grabe.

Skaityti daugiau

Vienos didžiausių ir prestižiškiausių varžybų Baltijos šalių regione užbaigs biliardo sezoną prieš vasaros atostogas. Gegužės 26-27 dienomis Kaune, biliardo klube "Entry" organizuojamas antrasis Olympic-Online Baltijos Pulo Lygos (OOBPL) etapas, į kurį jau registruojasi sportininkai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Suomijos ir kitų šalių.
Skaityti daugiau

Gegužės 12 d. Vilniuje įvyko Lietuvos pulo-10 čempionatas, į kurį susirinko 36 vyrai ir net 18 moterų iš visos Lietuvos. Varžybos vyko dviejuose Vilniaus biliardo klubuose: “Fukse” tarpusavy rungėsi vyrai, o “Entry” – moterys. Padalinimas per du klubus leido varžybas surengti per vieną dieną ir jau šeštadienio vakare paaiškėjo nauji Lietuvos pulo-10 čempionai. Jais tapo vilniečiai Domas Mineikis ir Monika Mickutė!
Skaityti daugiau

Kaip ir kiekvieną vasarą Kaune, biliardo klube "Entry" Lietuvos pulo federacija organizuoja vasaros treniruočių stovyklą, kurios metu yra kviečiamas specialistas iš užsienio. Praėjusias dvi vasaras Lietuvos sportininkus konsultavo patyręs treneris iš Švedijos Jorgen'as Sandman'as. Nauda, kurią davė šis žmogus Lietuvos pului yra neginčijama. Būtent jo dėka Lietuvoje sėkmingai prigijo PAT sistema ir šiuo metu net trys trečio lygio PAT instruktoriai aktyviai ugdo jaunuosius sportininkus.
Skaityti daugiau

Gegužės 12-13 dienomis Vilniuje įvyks Lietuvos čempionatas pulo-10 disciplinoje. Varžybos vyks klubuose "Fuksas" ir  "Entry". Registracija į varžybas išankstinė ir baigsis gegužės 10 dieną 21:00.

Po šį šeštadienį įvykusio pirmo atrankos etapo paaiškėjo, kurie sportininkai atstovaus Lietuvą liepos pabaigoje Vokietijoje, Branderburge įvyksiančiame Europos jaunimo čempionate. Norint įveikti pirmą kvalifikacijos barjerą, jauniai turėjo surinkti 600 taškų PAT-2, o jaunimo grupės kandidatai turėjo įveikti 700 taškų.

Skaityti daugiau