Gegužės 21-ąją įvyko ketvirtasis  „Neo Kaunas - Estrella Cup“ etapas! Šią saulėtą bei itin pavasarišką šeštadienio popietę susirinko 35 ištikimiausi pulo entuziastai (5 moterys bei 30 vyrų)!

Skaityti daugiau

Sekmadienį biliardo klube „Entry“ Kaune pasibaigusiame tarptautiniame pulo turnyre „Kaunas Open 2016“ pergales šventė lenkas Damianas Ejmontas bei kauniečiai Ugnė Štarkaitė ir Žilvinas Cemnolonskis.

Skaityti daugiau

Simona Milišauskaitė ir Paulius Giedraitis sėkmingai startavo pirmame Mezz Cues Baltijos Pulo Lygos etape, kuris balandžio 30 - gegužės 1 dienomis įvyko Minske, Baltarusijoje. 

Simona bendroje moterų ir veteranų grupėje, kurioje varžėsi 19 sportininkų iškovojo bronzos medalį. Kovoje dėl finalo Simona turėjo pripažinti jaunosios Darijos Sirančuk iš Ukrainos pranašumą, kuriai nusileido rezultatu 2:6.

Skaityti daugiau

Pirmą kartą Lietuvos pulo istorijoje Lietuvos atstovai startavo Pasaulio neįgaliųjų čempionate. Gintas Jonauskas ir Algimantas Dainius geužės 1-4 dienomis Kielce, Lenkijoje. išbandė savo jėgas su stipriausiais pasaulio neįgaliaisiais pulistais. Deja bet dėl mažos tarptautinių varžybų patirties pergalių iškovoti nepavyko. Visgi reikia pabrėti, jog naujų kontaktų užmezgimas ir gauta varžybų patirtis, leidžia tikėtis gerų pasiekimų ateityje.

Šių metų gegužės 10 dieną 19:00 Kaune,  Santaka Best Western viešbutyje adresu J. Gruodžio g. 21 įvyks pulo trenerių praktinių įgudžių tobulinimo seminaras. Dviejų valandų trukmės seminarą ves Tomas Brikmanis, kuris neperseniausiai lankėsi Norvegijoje, kur šešių dienų laikotarpyje tobulino savo įgudžius Ask Billiard klube. Seminaras yra nemokamas, tačiau būtų šaunu jei iš anksto užsiregistruotumėte el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

Seminaro metu bus apžvelgtos sekančios temos:

Skaityti daugiau

2016 metų vasario 9-14 dienomis Tomas Brikmanis lankėsi Norvegijoje, kur turėjo progos susipažinti su šios šalies sporto biliardo federacijos veikla bei Ask Billiards sporto klubo veikla.

Vieną iš vizito dienų buvo aplankytas Norvegijos federacijos ofisas ir buvo susipažinta su šios šalies sporto federacijų darbo ypatumais . Šis apsilankymas davė neįkainuojamos patirties ir supratimą kaip reikėtų organizuoti sporto veiklą Lietuvoje.

Skaityti daugiau