Atrodo, dar ką tik važiavome į Rygą, o štai jau spalio mėnuo ir artėja paskutinis ketvirtasis Olympic-Online Baltijos Pulo Lygos etapas spalio 15-16 dienomis. Tai paskutinė galimybė suspėti į traukinį, važiuojantį į finalinį BPL etapą, kuris vyks lapkričio 12-13 dienomis Taline.

Vyrų grupėje kol kas vietas finaliniame etape yra užsitikrinę tik Marius Šiaudkulis ir Leonas Mončiunskas. Gerus šansus patekti taip pat turi Marius Jofė. Kitiems Lietuvos sportininkams viską nulems ketvirtasis atrankos etapas, todėl visi kuriam laikui pamirštame devyniukę ir bandome tobulai išmušti ir surinkti aštuoniukės rutulius! 

Merginų grupėje Agnė Jarušauskaitė ir Alberta Šimkevičiūtė yra nepajudinamos, tačiau be jų į finalinį aštuntuką taip pat pretenduoja Eglė Daunoraitė, Lina Prielaidaitė bei Gintarė Aleknaitė.

Kiek mums žinoma, į paskutinį BPL etapą žada atvažiuoti apie dvidešimt Latvijos sportininkų su snukerio lazdomis. Estų kaip visuomet irgi bus daug ir jie visi bus rimtai nusiteikę priešininkai.

Registracija į ketvirtojo etapo BPL varžybas yra išansktinė ir baigiasi spalio 13 dieną 23:59:59 val. Užsiregistruoti galite prisijungę prie www.pulofederacija.lt arba tiesiog atsiuntę žinutę į Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Dėmesio, registruodamiesi į BPL ketvirtąjį etapą jūs garantuojate, kad apmokėsite startinį įnašą savo lėšomis.

SVARBU: skirtingai nuo prieš tai buvusių BPL etapų, Lietuvos pulo federacija neturi finansinių galimybių, todėl neapmokės startinio mokesčio geriausiems pulo žaidėjams ketvirtajame etape. Kadangi varžybos vyks Lietuvoje, sportininkų išlaidos bus mažesnės, nei važiuojant į kaimyninę šalį. Federacija tikisi Jūsų supratingumo.

Informacinis partneris http://lt.pokernews.com