Tie kas ruošiasi dalyvauti trečiame BPL etape Rygoje, tikriausiai su nekantrumu laukia iš mūsų detalesnės informacijos. 

Startinis mokestis
Lietuvos Pulo Federacija apmoka startinį mokestį III Olympic Online Baltijos Pulo Lygos etape dviem stipriausiom merginom ir aštuoniem stipriausiem vyram pagal tos dienos Lietuvos pulo reitingą.

Nakvynė
Varžybų dalyviams yra rezervuoti 20 dviviečių kambarių viešbutyje "Days Hotel", kuris yra 500 metrų nuo varžybų vietos. Kambarių kainos: dvivietis 45 eurai, o vienvietis 40 eurų parai. Rezervuoti nakvyne galite el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba skambinti telefonu +371 67166000. Registracijos metu yra būtina paminėti "Baltic Pool League" kodinį frazę tam kad jums būtu pritaikyta speciali kaina. Nakvynę reikėtų užrezervuoti iki rugpjūčio 30 dienos. Po šios datos viešbutis pasilieka teisę neišnaudotus kambarius parduoti. Detalesnė informaciją apie viešbutį galite rasti prisegtuose dokumentuose.

Transportas
Kadangi iki Rygos vos 300 kilometrų tiek iš Klaipėdos ar Vilniaus, LPF neorganizuoja centralizuoto transporto. Tačiau jei kas nors neranda su kuom važiuoti drąsiai kreipkitės į mus. Mes pabandysime jums padėti.

Registracija
Norintys dalyvauti varžybose prašome registruotis www.pulofederacija.lt arba pranešti apie tai el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. iki rugpjūčio 30d.