Nežiūrint į tai, kad visas mūsų dėmesys nukreiptas į artėjantį europos krepšinio čempionatą, visgi nereiktu pamiršti ir apie naują pulo varžybų sezoną, kuris startuoja  rugsėjo 3-4 dienomis Rygoje. Žinoma kad vasara nėra jokio noro imti pulo lazdą į rankas, tačiau sinoptikai žada vėstančius orus, o tai reiškia kad jūs dar turite laiko susigražinti sportinę formą iki rugsėjo pradžios.

Kiek mums žinoma dėl labai įtempto tarptaunio varžybų grafiko Rygoje nematysime nei suomio Petri Makonen, nei antro etapo nugalėtojo Dennis Grabe, kurie tuo metu bus Filipinuose ir ruošis artėjančioms Worl Pool Masters varžyboms. Mes linkime jiems sėkmės, o Lietuvos sportinikams linkime pasinaudoti šia nedidele aplinkybe ir parsivežti trečio etapo taurę namo. 

Kaip ir anksčiau registracija į BPL varžybas Rygoje yra išansktinė ir tai galima padaryti prisijungus prie www.pulofederacija.lt arba tiesiog atsiuntus žinutę į Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Išansktinė registracija baigsis rugpjūčio 30 dieną. Atšaukti savo registracija galite lygiai tais pačiaisdviem būdais.

Detalesnė informacija apie nakvynę Rygoje bus paskelbta jau netrukus. Sekite mūsų pranešimus.

Informacinis partneris http://lt.pokernews.com