Artėja sezono pabaiga ir neužilgo trumpam pamiršime varžybų jaudulį, sėkmingus ir nesėkmingus startus, džiaugsmus ir nusivylimus. Tačiau vasara iš tikrųjų puikus metas pasiruošti kitam sezonui. Kol jūsų kolegos deginsis saulėje, jūs galite pagerinti savo žaidimo techniką ir visus nustebinti savo pasiekimais naujame sezone.

Kaip ir praeitą vasarą, į Lietuvą atvyksta mums jau pažįstamas treneris Jorgen'as Sandman'as, kuris šiuo metu treniruoja Norvegijos nacionalinę rinktinę. Vasaros stovykla šiais metais vyks birželio 20-26 dienomis biliardo klube ENTRY Kaune. Turėsime svečių iš Latvijos ir Estijos. Stovykla  nebus orientuota vien į žaidėjus. Šį kartą bus sudarytos sąlygos gauti PAT instruktoriaus kategoriją. Kandidatams reikės parodyti ne tik gerą žaidimo lygį (600 taškų PAT-II), bet ir tam tikrus organizacinius įgudžius. Bet kokiu atveju Jorgen sutiko lygiagrečiai pravesti teorines paskaitas tiems kas ateityje norės patys pravedinėti PAT testus.

Kaip ir pernai dalyvių skaičius yra apribotas techninių galimybių - stovykloje galės dalyvauti ne daugiau 16 sportininkų. Kaip ir pernai LPF padengs dalį išlaidų, tačiau šiemet LPF galymybės yra labiau ribotos ir stovyklos dalyviams teks susimokėti po 500Lt stovyklos išlaidom padengti. Į kainą neįeina maitinimo ir pragyvenimo išlaidos. Kitų miestų sportininkams padėsime surasti nakvynę.

Norintiems dalyvauti stovykole reikėtų sumokėti 50% avansinį mokestį. Priešingu atveju negalėsime rezervuoti jums vietos. Šiuo metu į stovyklą yra jau yra užsirašę 6 sportininkai, taigi viso labo liko dešimt laisvų vietų. Dėl išsamesnės informacijos prašome kreitis el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

Avansinį mokestį galite pervesti i LPF banko sąskaitą.
Gavėjo pavadinimas: Lietuvos Pulo Federacija
įmonės kodas: 302506654
Sąskaita: LT557400035559023810, Danske Bank A/S Lietuvos filialas