Mažiau nei po dviejų savaičių, balandžio 30 dieną, Taline, pulo klube “Baribal”, startuos antrasis  Olympic-Online Baltijos Pulo Lygos 2011 etapas. Šį kartą Estijos ir Lietuvos pulo federacijos pakvies sportininkus susirungti dešimtukės (10-ball) varžybose. Šis žaidimas pasaulyje populiarumu nusileidžia tik pamėgtajai devyniukei.

Jau dabar savo dalyvavimą yra patvirtinę stipriausi pirmojo etapo sportininkai - Marius Šiaudkulis, Raimo Teesaar ir Petri "Petu" Makkonen (Team Olympic-Online) vyrų pogrupyje ir Alberta Šimkevičiūtė bei Anna Grintčuk moterų. Sudominti sėkmingos Pabaltijo varžybų pradžios, į Taline vyksiantį turnyrą pažadėjo atvykti ir du šiuo metu stipriausi Estijos sportininkai - Denis "The Kristiine Machinegun" Grabe (Team Olympic-Online) ir Erki "The Pencil" Erm. 

Olympic-Online Baltijos Pulo lyga vienija visus Pabaltijo ir kitų kaimyninių valstybių pulo žaidėjus, priklausančius šalių Pulo federacijoms.  Po keturių šiais metais vyksiančių etapų, 32 pajėgiausi sportininkai varžysis paskutiniame – penktajame etape, bei kovos dėl garantuoto 2700 € prizinio fondo. Dėl informacijos apie registraciją (vyksta iki balandžio 26 d.) ir kitais klausimais galite kreiptis: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.   

Už galimybę dalyvauti tarptautinėse Pabaltijo pulo varžybose dėkojame Olympic-Online.net, Baribal Poolclub, BK Entry, kelionių agenturai EURA, Reval Park Hotel and Casino, Hirano Tips, Mezz Cues, www.wantcue.eu, R-Kiosk, Aveiras