Tuoj bus metai, kaip buvo įsteigta Lietuvos Pulo Federacija (LPF). Jau dabar mes galime pasidžiaugti savo gerai nuveiktais darbais.  Šiuo metu pagrindinės LPF įplaukos - tai už sportininko licencijas surinktos lėšos. Kaip suprantate, tai nėra labai didelė suma, o norint ir toliau aktyviai dirbti mes privalome didinti LPF metinį biudžetą. Vienas iš būdų tai padaryti - gauti tiesioginę paramą iš fizinių asmenų. Mes labai tikimės Jūsų finansinės paramos.
 
Primename, kad skirti iki 2 proc. sumokėto gyventojų pajamų mokesčio gali visi dirbantys asmenys. Tai paramos teikimo būdas, nereikalaujantis iš Jūsų papildomų išlaidų. Jums tereikia nurodyti, kad savo sumokėto gyventojų pajamų mokesčio dalį (iki 2 proc.) norite pervesti asociacijai "Lietuvos Pulo Federacija" ir pildomoje formoje nurodyti  "Lietuvos Pulo Federacijos" rekvizitus. 2 procentų paramos skyrimo formą užpildyti ir pristatyti galite iki 2012 m. gegužės 2 dienos.
 
Gavėjo pavadinimas: Lietuvos Pulo Federacija
įmonės kodas: 302506654
Sąskaita: LT557400035559023810, Danske Bank A/S Lietuvos filialas
Adresas: Jonavos g. 40, Kaunas LT-44263
 
Paprasčiausiasi būdas - užpildyti popierinę formą FR0512 ir atiduoti valstybinei mokesčių inspekcijai (VMI). Arba užpildyti prašymo formą FR0512 elektroniniu būdu prisijungus per e-banką prie VMI. Jei reikia popierinių formų ar patarimo - kreipkitės į mus (Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.). 
 
VMI pataria dėl 2 proc. skyrimo tvarkos. Išsirinkite Jums patogiausią būdą: 
1) Elektroniniu būdu, deklaruojant pajamas ar prisijungus per e-banką prie VMI. 
2) Užpildžius popierinę formą FR0512, pateikti ją VMI darbuotojui (atnešdami ar atsiųsdami paštu. Pastaruoju atveju, prašymas turėtų būti pateiktas voke ir ant užklijuotos linijos pasirašyta taip, kad nebūtų įmanoma atplėšti voko nepažeidus parašo vientisumo).
3) Formą FR0512 užpildykite elektroniniu būdu, pildant gyventojų pajamų deklaraciją. Jei privalote teikti metinę pajamų mokesčio deklaraciją, tai prašymas pateikiamas kartu su šia deklaracija.
4) Prašymą FR0512 galite pristatyti per savo darbdavį, jam sutikus. Pastaruoju atveju, prašymas turėtų būti pateiktas voke ir ant užklijuotos linijos pasirašyta taip, kad nebūtų įmanoma atplėšti voko nepažeidus parašo vientisumo.
 
Jei kas neaišku, rašykite, skambinkite ir klauskite