Sekmadienį paaiškėjo „Club 9“ ir Ivan Simonis taurės nugalėtojai, kurioje varžėsi biliardo žaidėjai iš visos Lietuvos. Tarp vyrų stipriausias buvo Leonas Mončiunskas, o tarp merginų – Agnė Jarušauskaitė.
 
Varžybose dalyvavo 59 vyrai ir 14 merginų. Buvo žaidžiama pool-9 (devyniukė).
 
Pirmąją varžybų dieną įtemptos kovos vyko iki vėlyvo vakaro, po kurių paaiškėjo stipriausių vyrų šešioliktukas ir merginų ketvirtukas.
 
Į ketvirfinalį pateko M. Šiaudkulis, M. Šalkauskas, M. Berulis, L. Mončiunskas, D. Mineikis, K. Afanasjev, Ž. Cemnolonskis ir M. Gedvygas. Šešioliktuko kovai rimčiausiai buvo nusiteikęs šiaulietis Marius, kuris savo priešininką N. Blaževičių įveikė net 9:0., taip stengdamasis visiems parodyti, kad į turnyrą atvažiavo tik nugalėti.
 
Įdomiausia ir įnirtingiausia ketvirtfinalio kova vyko būtent tarp šiauliečio Mariaus Šiaudkulio ir kauniečio Mindaugo Šalkausko. Lietuvos reitingų lyderis Marius po įtemptos kovos kontrolinėje partijoje turėjo pripažinti savo priešininko pergalę. Mindaugas laimėjo 9:8.
 
Kitose ketvirtfinalio kovose jokių šansų laimėti nepaliko D. Mineikis, nugalėjęs K. Afanasjev (9:1). L. Mončiunskas 9:2 įveikė M. Berulį. Staigmeną pateikė M. Gedvygas, kuris įveikė Ž. Cemnolonskį, praeitų metų „Club 9“ ir Ivan Simonis taurės nugalėtoją.
 
Įveikus M. Šiaudkulį, Mindaugo Šalkausko laukė dar viena įtempta kova prieš Leoną Mončiunską. Abu žaidėjai buvo nusiteikę žaisti visu pajėgumu ir siekti tik pergalės. Ši pusfinalio kova vyko taškas į tašką, tačiau fortuną nusišypsojo Leonui, kuris Mindaugą įveikė 9:6.
 
Kitoje pusfinalio kovoje Domas Mineikis rezultatu 9:4 įveikė Mindaugą Gedvygą.
 
Finalą tarp Domo ir Leono stebėję žiūrovai išvydo puikų žaidimą. Didelių žiūrovų aplodismentų sulaukė Leono tris kartus paslėptas baltas kamuoliukas, kuomet varžovas nematė reikiamo pirmo kamuoliuko. Tai įrodo kaip puikiai žaidėjas jaučia ir valdo baltą kamuoliuką. Leonas Mončiunskas finale savo varžovą įveikė rezultatu 9:7.
 
Moterų grupėje teisę žaisti stipriausiųjų ketvirtuke iškovojo Lietuvos reitingo lyderės: Kauno pulo klubo „Club9“ žaidėja Alberta Šimkevičiūtė, kita kaunietė, atstovaujanti pulo klubą „Entry“, Agnė Jarušauskaitė, vilnietė Simona Milišauskaitė bei paskutinio reitinginio turnyro nugalėtoja iš Šiaulių – Eglė Daunoraitė.
 
Pusfinalyje susitiko Alberta su Egle ir Simona su Agne. Abi pusfinalio kovos baigėsi tokiu pačiu rezultatu 7:5.
 
Finale susitiko kaunietės Alberta Šimkevičiūtė ir Agnė Jarušauskaitė. Agnė iš karto perėmė iniciatyva ir įsiveržė į priekį, nepalikdama jokių šansų savo priešininkei. A. Jarušauskaitė Albertą įveikė rezultatu 7:2 ir šventė pergalę.
 
Simonai Milišauskaitei nepavyko apginti praeitais metais iškovoto „Club 9“ ir Ivan Simonis taurės nugalėtojos titulo. Šių metų turnyro trofėjus atiteko Agnei Jarušauskaitei