Sulaukiu klausimų iš Jūsų, kokia sistema bus naudojama šiemet. Tad pasitelkdamas įliustracija žemiau pabandysiu atsakyti, kokie pokyčiai ir kokios naujienos šiemet laukia.
 
www.pulofederacija.lt
 

Nebelieka B diviziono turnyrų, kaip ir nebelieka reitingo už B lygą. Daug minčių išgirdau, kad B kategorijos turnyų dalyviai turi daugiau šansų patekti į Lietuvos čempionatą, nes šių turnyrų organizuojama daugiau. Nuo šių metų visiems lygūs šansai.

Nebelieka ir A diviziono. Tiksliau A divizionas persivadina į Kvalifikaciją. Tik jei pernai A divizionas, buvo pulo turo ir Arenos turnyrai, tai šiemet šie turnyrai vadinasi tiesiog kaip "Kvalifikacija į LT čempionatą". Tokių turnyrų bus viso 6. Jie visi pateks į reitingą.

Baltijos pulo lyga (BPL). BPL etapai šiemet bus 4, du lietuvoj, du užsienyje. BPL taip pat reitinginis turnyras. Ir dar už BPL gaunate daugiau taškų. Jie taip pat pateks į reitinga.

 
Taigi. Reziumuojam. Norint kvalifikuotis šiemet į LT Čempionatą, reikės pasistengti. Visi 10 turnyrų (6 kvalifikacijos + 4 BPL) pateks į reitingą.
 

Top 32 LT reitinge vyrų grupėje;

Top 16 vyrų +45 grupėje;

Top 12 vyrų +55 grupėje;

Top 8 moterų grupėje;

      pateks į LT Čempionatą. Šiemet kaip niekada LT čempionatas ištikimiausiams.
 
Na o ištikimiausiams ir dar vienas siurprizas.
 
Lietuvos MEISTRAI 2024
 
Tai turnyras į kurį pateks Lietuvos čempionatų 2024 reitingo
  • Top 16 - vyrų
  • Top 8 - vyrų +45
  • Top 8 - vyrų +55
  • Top 4 - moterys.
Renginys dalyviams bus nemokamas. O prizinis fondas sieks net 3000 Eur.
 
Būtina sąlyga LT MEISTRAMS - dalyvauti visose 4-iose LT čempionato disciplinose.
 
Taip pat be LTM turnyro, kaip ir pernai taip ir šiemet LTČ geriausius apdovanosim tarptautinių turnyrų kelialapiais.
 
Kilus klausimams, susisiekite!!!
 
P.S. jau galima registruotis į pirmąjį šių metų Kvalifikacijos turnyrą - Sausio 13-14 dienomis Vilniuje, Uptown Billiards klube.
 
P.S.S. dvi dienos tai ne turnyras per dvi dienas, bet tai labiau kad greičiausiai vieną dieną žais vyrų grupė, o kitą dieną senjorai ir moterys. Registracija tik per cuescore portalą: https://cuescore.com/poolprojects