Lapkričio 23 dieną biliardo klube "Entry" įvyko Lietuvos Komandinis pulo Čempionatas 2019, kuriame varžėsi 11 komandų. 

Čempionatas vyko 3 prieš 3 formatu, kur sportininkai žaidė tris skirtingas disciplinas (pulas - 8, pulas - 9, pulas - 10). 

Intrigos prasidėjo jau antrajame laimėtojų rate, kai susitiko praeitų metų čempionų "Entry 1" ir vicečempionų "Arena Billiards 1" komandos. Šiame susitikime pranašumą parodė "Arena Billiards 1" komanda, nusiųsdama 2018 metų čempionus į pralaimėtojų pusę. "Entry 1" komandai pavyko kvalifikuotis iš pralaimėtojų pusės tiesiai į pusfinalį, kur jų vėl laukė akistata su "Arena Billiards 1" komanda.

"ExUndinė" komanda atrodė labai stipri, tačiau pralaimėję prieš "Entry 1" komandą nukeliavo į minusų pusę. Pralaimėtojų kvalifikacijoje "ExUndinės" komanda žaidė prieš "Arena Billiards 2", kur Gintaras Sulžickas įtemptoje kovoje nusileido Deividui Daugėlai ir tai lėmė jų komandos pasitraukimą iš čempionato. 

Pirmajame pusfinalyje 2018 metų Komandinio pulo čempionams ("Entry 1" komandai) nepavyko apginti čempionų titulo ir jie liko trečioje vietoje. Pusfinalyje rezultatas buvo 1 - 1 ir lemiamame susitikime dėl patekimo į finalą, Kasparas Budnikas žaidė gerai, tačiau porą kartų neišnaudojo šansų ir Vilius Varanką perėmė iniciatyvą į savo rankas ir taip iškovojo komandai pergalę. Įdomu tai, kad praeitame etape, dėl patekimo į pusfinalį ("Entry 1" prieš "Arena Billiards A), K. Budnikas 8 - 0 įveikė Justiną Baužą toje pačioje disciplinoje (pulas - 9), o komandą pusfinalių link teko tempti Ryčiui Kavaliauskui, kuris po įtemptos kovos įveikė Nerijų Blačevičių. Kitame pusfinalyje susikovė dvi biliardo klubo "Arena Billiards" komandos. "Arena Billiards 2" šioje kovoje buvo stipresni ir nugalėję savo klubo draugus "Arena Billiards 3" komandą, šie pateko į finalą.

Finale susikovė "Arena Billiards 1" bei "Arena Billiards 2" komandos, kur iki pačio galo nebuvo aišku, kas taps naujaisiais čempionais. Pulas - 9 disciplinoje Mantas Nedzvieckas pirmasis ir gan greitai užbaigė susitikimą su Deividu Daugėla, laimėdamas rezultatu 8 - 5, pulas - 10 disciplinoje Anatolijus Petrik iškovojo pergalę prieš Vilių Varanką rezultatu 7 - 3. Taip atsitiko, kad viskas priklausė nuo  Pauliaus Giedraičio bei Šarūno Raižio, kadangi tai buvo lemiamas susitikimas šiame finale. Pulas - 8 disciplinoje P. Giedraitis buvo stipresnis ir varžovą įveikė gan užtikrintai (6 - 1). 

Sveikinam Lietuvos Komandinio pulo Čempionato 2019 nugalėtojus "Arena Billiards 1" komandą bei visus medalistus! 

Lietuvos Komandinio pulo Čempionato 2019 rezultatai.