Spalio 13 d. biliardo klube „Arena Billiards“ įvyko finalinis „CBET Masters 2018“ turnyras, kuriame teisę dalyvauti iškovojo top-16 žaidėjų pagal viso sezono metu skaičiuojamą „CBet Cup“ reitingą (5 etapai).

Pirmajame etape susikovė reitingo 9-16 vietas užimantys sportininkai, čia be didesnių netikėtumų į kitą etapą prasibrovė R.Kavaliauskas, A.Žiemelis, V.Varanka ir K.Žadeikis. Antrajame etape šių sportininkų laukė dvikovos atitinkamai su M.Šalkausku, N.Blaževičium, K.Budniku ir J.Bauža. Daugelio nuostabai (pirmą kartą „CBet Masters“ turnyrų istorijoje) pergalių neiškovojo nei vienas iš aukštesnį reitingą turinčių sportininkų! Trečiajame turnyro etape prie šių dvikovų laimėtojų prisijungė reitingo “sunkiasvoriai” - P.Giedraitis, M.Jofė, M.Nedzvieckas ir V.Schultė. Pergales šventė visi aukštesnį reitingą turintys sportininkai išskyrus V.Schulte, kuris turėjo pripažinti įtikinamą K.Žadeikio pranašumą (11-4).

Pusfinaliuose susitiko P.Giedraitis-M.Jofė ir M.Nedzvieckas-K.Žadeikis. Abiejuose pusfinaliuose vienodu rezultatu 11-9 pergales iškovojo M.Jofė ir K.Žadeikis. Finalas vyko banguotai. M.Jofė pabėgo į priekį (6-4), tačiau K.Žadeikis laimėjo 6 partijas iš eilės (6-10) ir jau atrodė, kad niekas Kęstučiui nebesutrukdys pasiimti pergalės, tačiau Marius sugebėjo atsakyti 5 laimėtų partijų serija ir išplėšė puikią pergalę tapdamas „CBet Masters 2018“ nugalėtoju.

Visus turnyro rezultatus galima rasti šioje nuorodoje.
O finalinio susitikimo kontrolinės partijos vaizdo įrašą – FB paskyroje “Pool TV Lietuva”.