Balandžio 14 d. įvyko „CBET Cup 2018“ trečias etapas! Turnyre susirinko 25 sportininkai, tarp kurių buvo 3 veteranų grupės atstovai. Savotiška staigmena tapo tai, kad į atkrentamųjų varžybų etapą nepavyko prasibrauti Mindaugui Šalkauskui, Justinui Baužai ir Viliui Varankai.

Galiausiai pusfinalyje lazdas surėmė Paulius Giedraitis ir Aistis Žiemelis. Čia kiek tiksliau sužaidė ir pergalę iškovojo veteranų grupės atstovas A.Žiemelis (7-5). Kitame pusfinalyje tik po atkaklios kovos pergalingai lazdą į viršų kėlė Mantas Nedzvieckas įveikęs Edgarą Jurelevičių (7-6).

Finale atkaklios kovos nebeišvydome – čia Mantas Nedzvieckas iškovojo įtikinamą pergalę (7-3) ir tapo „CBET Cup 2018“ trečiojo etapo nugalėtoju!

Šiame turnyre buvo įsteigtas papildomas prizas geriausiai turnyre pasirodžiusiam sportininkui tarp veteranų - šį titulą, užėmęs trečiąją vietą, iškovojo Aistis Žiemelis. Visus turnyro rezultatus galima rasti http://tournamentservice.net/tournament.php?finstand=25506

Sveikiname visus prizininkus ir primename, kad tai buvo trečias iš penkių „CBET Cup 2018" etapas. Viso sezono metu yra skaičiuojamas „CBET Cup 2018“ reitingas. Sezono pabaigoje top-16 sportininkų pagal šį reitingą bus pakviesti dalyvauti „CBET Masters 2018“ sezono finaliniame turnyre su kaupiamuoju priziniu fondu! “CBET Cup 2018” reitingą galima rasti http://tournamentservice.net/ranking.php?id=952

Registracija į ketvirtąjį „CBET Cup 2018“ etapą, kuris vyks gegužės 19d., jau vyksta!