Šeštadienį, gruodžio 17-ą dieną, Kauno „Neo Kaunas“ pulo klube vyko paskutinės šio sezono pulo varžybos – „Tete-a- tete“ Casino Lietuvos pulo komandinis čempionatas, kuriame kovoti dėl geriausios komandos vardo ar ginti jau esamą titulą susirinko 12 komandų iš Kauno ir vienintelė sostinės komanda.

Pakeitus šių metų čempionato formatą, sportininkai žaidė ne tris atskirus susitikimus, kaip iki šiol, o vieną, atlikdami po vieną smūgį: taigi visi trys komandos sportininkai vienu metu dalyvavo viename žaidime. Nepanašu, jog tai būtų sutrukdę „Neo Kaunas I“ (M. Jofė, P. Giedraitis, M. Nedzvieckas) komandai, kiek pakoregavus jos sudėtį nuo praeitų metų, laimėti antrą šio pobūdžio čempionatą iš eilės, taip ir nepralaimėjus nė vienos kovos.

Į laimėtojų vietą taip pat labai atkakliai kėsinosi ir „Entry I“ (M. Šalkauskas, R. Grikšelis, D. Dieninis) komanda, taip pat pasiekusi finalą be pralaimėjimų – vis dėlto finale „Neo Kaunas I“ kontrolinėje partijoje (9:8) įrodė savo pranašumą ir paliko „Entry I“ džiaugtis antra vieta.

Į pusfinalius per pralaimėtojų lentelės pusę pateko „Entry V“ (E. Sutkus, R. Matijošius, G. Venclovas) komanda: pirmą kovą kontrolinėje partijoje pralaimėję „Neo Kaunas III“ komandai, pralaimėjusiųjų kvalifikacijoje jie gana lengvai nugalėjo „Club 9“ komandą bei dvi bendraklubiečių „Entry“ komandas. Vis dėl to pusfinalyje susitikę su čempionais, jie nebepasipriešino ir rezultatu 9:1 tenkinosi trečiąja vieta.

Taip pat netoli nuo prizinių vietų liko ir „Entry II“ (R. Kavaliauskas, K. Budnikas, V. Varanka) komanda, pralaimėję bendraklubiečiams, patekusiems į pusfinalius. 5-6 vietomis ji pasidalino su „Club9 I“ (H. Nevidauskas, Ž. Cemnolonskis, E. Juknevičius), kuriai teko pripažinti tiek čempionų, tiek iš varžybų pasitraukusio „Vilniaus pulo klubo“ pranašumą.